Het aanbod

Welkom op mijn school ofwel de weg naar jouw succes! Pak er een heerlijk kopje thee bij, doe je zachte yoga broek aan, hang with me, en leer hoe je jouw droom waar maakt, stapje voor stapje! Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen. Stuur me ook gerust een berichtje als je een ander leuk voorstel hebt wat hier niet bij staat! 

Are you ready?

1470399614_Social_Media.png

Inspiratiegesprek

Level up your game met een kopje koffie + een fijn inspiratiegesprek

Ik help je graag om jouw dromen concreet te maken. Je kunt het inspiratiegesprek zien als een coachingsessie, waarbij de focus volledig ligt op jouw leven of bedrijf. Je kunt me alles vragen, ik help je graag op weg! Het gesprek vindt plaats in mijn home office in Nordhorn of via Skype. 

1470399607_Illustration.png

Website Masterplan

MAAK IN 5 STAPPEN HET ULTIEME PLAN VOOR JOUW DROOMWEBSITE

Het Website Masterplan programma is een online training waarin je de eerste stap maakt naar de realisatie van jouw bedrijfswebsite. Je ontdekt wat jij wilt uitstralen en hoe je dit kunt vertalen naar jouw website.

1470399594_Web_Design.png

Website VIP Dag

WERK EEN DAG 1-OP-1 MET MIJ SAMEN AAN JOUW DROOMWEBSITE!​

De Website VIP-dag staat helemaal in het teken van jou, jouw bedrijf en jouw spik splinter nieuwe website waar je aan het eind van de dag mee naar huis gaat.  Wil jij een website die echt bij je past meld je dan aan voor de Website VIP Dag!

Why, you ask?
Ik ben dol ambitieuze mensen die hun dromen najagen, het maakt me gewoon zo enthousiast. We hebben allemaal maar één leven te leven en ik geloof erin dat elke dag telt. Streef jouw eigen versie van geluk na, het is zonde als je het niet probeert! Jouw levenswerk zou een reflectie moeten zijn van wie jij bent. Het is de reden dat je elke dag je bed uit stapt. Dat is de manier van leven die mij aanspreekt en waarbij ik jou wil helpen!
Scroll naar top