Ik ben Lisette!

Mijn naam is Lisette Pool, ik ben 26 jaar en woon sinds kort in Nordhorn, een kleine stad net over de grens in Duitsland. Ik werk als docente bij de opleiding Creative Business bij hogeschool Saxion in Enschede. Daarnaast geef ik latin-danslessen en run ik mijn eigen business.

Met mijn workshops en lessen heb ik al honderden mensen mogen ontwikkelen en inspireren.Β  Ik ben nog best jong, dus daar ben ik extra trots op! Ik hoop dat ik ook jou kan helpen groeien!Β 
5 AM
Door de week gaat mijn wekker om 5 uur, een uurtje eerder dan 'normaal'. Ik gebruik dit uur voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat ik dan zoal doe? Een combinatie van: mediteren, lezen, schrijven in mijn journal, yoga, wandelen en pilates. Ik vind het heerlijk!
Mindset
Je mindset bepaald alles. Ik kies ervoor om positief in het leven te staan. Leef vooral in het moment en heb oog voor klein geluk. Als ik s'ochtends onder de douche sta denk ik altijd aan de dingen waar ik dankbaar voor ben.
Dansen
Sinds ik 6 jaar ben dans ik klassiek ballet. Ik was altijd vastberaden om dansdocente te worden, in 2017 werd deze droom werkelijkheid en begon ik met het geven van latin danslessen; Salsa, Bachata en Merengue.
Balans
Toen ik na mijn studie voor het eerst volledig aan de slag ging bij een werkgever ontdekte ik hoe belangrijk het is om een goede werk-privΓ©-balans te hebben. Op die manier kan ik mij weer opladen en waak ik over mijn energie. Thuis is mijn werktelefoon dus uit, morgen weer een dag.
Fluffy vrienden
Ik ben dol op mijn twee lieve poezen Misty en Mia. Misty is echt een kletskat, daar kan je uren lang een gesprek mee voeren terwijl Mia liever de kat uit de boom kijkt. Als ze in onze office rondhangen zijn dat ook mijn collega's.
Previous
Next

Mijn verhaal

Als zevenjarig meisje bouwde ik mijn eerste website. De site ging over mijn grootste passie: klassiek ballet en was volledig ondergedompeld in roze glazuur. Prachtig vond ik het en dat was het begin…

Sindsdien heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld op dit gebied. Later heb ik ook een bachelor en master diploma behaald in Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Tijdens mijn studie blonk ik uit en werd ik gevraagd om les te geven op de UvA. Ik gaf programmeren in Python en academische vaardigheden. 

Daarnaast werkte ik part-time als software designer en developer en ontwikkelde ik onder andere een e-learning platform voor Samsung.Β 

Als afgestudeerd informatiekundige heb ik even gewerkt als ICT consultant, maar voelde er meer voor om het onderwijs in te gaan. Ik draag namelijk graag bij aan de ontwikkeling van anderen.Β 

Ik startte als docente bij de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en doe dat nu met veel liefde bij Hogeschool Saxion in Enschede.

Daarnaast werk ik dagelijks met veel plezier aan mijn eigen business. De focus ligt op coaching, het bouwen van websites en het geven van cursussen.

Scroll naar top