Over Lisette

Mijn naam is Lisette Pool, ik ben 26 jaar en woon sinds kort in Nordhorn, een kleine stad net over de grens in Duitsland. Ik werk als docente bij de opleiding Creative Business bij hogeschool Saxion in Enschede. Daarnaast geef ik latin-danslessen en run in mijn eigen business. 

Met mijn lessen en workshops heb ik al honderden mensen mogen ontwikkelen en inspireren.  Ik ben nog best jong, dus daar ben ik extra trots op! Ik hoop dat ik ook jou verder kan helpen op welke manier dan ook 🙂

Mijn verhaal

Als zevenjarig meisje bouwde ik mijn eerste website. De site ging over mijn grootste passie: dans en was volledig ondergedompeld in roze glazuur. Prachtig vond ik het en dat was het begin. Sindsdien heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld op dit gebied. Later heb ik ook een bachelor en master diploma behaald in Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Tijdens mijn studie blonk ik uit en werd ik gevraagd om les te geven op de UvA. Ik gaf programmeren in Python en academische vaardigheden. Daarnaast werkte ik part-time als software designer en developer en ontwikkelde ik onder andere een e-learning platform voor Samsung. 

Als afgestudeerd informatiekundige heb ik even gewerkt als ICT consultant, maar voelde er meer voor om het onderwijs in te gaan. Ik startte als docente bij de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en doe dat nu met veel liefde bij Hogeschool Saxion.