Wie ben ik?
Lisette Pool

Mijn verhaal

Ik ben Lisette Pool (25 jaar). Als klein meisje droomde ik al van een eigen website. Toen ik zeven was werd mijn droom werkelijkheid en stond mijn eerste website online (ondergedompeld in roze glazuur). Door de jaren heen groeide mijn interesse voor webdesign alleen maar meer. Ik bouwde de een na de andere website, gewoon omdat ik het zooo leuk vond. 

Ik besloot het professioneel aan te pakken en heb zowel een bachelor als master informatiekunde afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Ik blonk erg uit in mijn studie en stond daarom al jong voor de klas. Vandaag de dag geef ik nog steeds les, maar dan op de Hogeschool van Amsterdam.

Daarnaast heb ik diverse websites/platformen ontworpen en ontwikkeld voor grote namen, waaronder ook Samsung. En geloof me het geeft zo’n goed gevoel om aan zoiets te werken! 

Nu wil ik jou de kans geven om ditzelfde gevoel te ervaren. In mijn workshops reik ik je alle tools aan die je nodig hebt om jouw droomwebite te realiseren.  Ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!