Tweedaagse workshop:
Zelf een website maken

Bouw je eigen website tijdens de Website Tweedaagse op 27 en 28 oktober, in Hoofddorp

6 gedachten van ondernemers
Herken jij ze?

 • Ik wil graag een website, maar ben niet zo technisch en weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik heb het te druk met mijn business om zelf uit te vinden hoe ik een website bouw.
 • Ik wil de volledige controle houden over mijn website en niet afhankelijk zijn van een websitebouwer.
 • Ik wil een website die toekomst bestendig is en makkelijk aangepast kan worden.
 • Het laten bouwen van een website is erg kostbaar. Ik wil niet te veel geld kwijt zijn aan mijn website.
 • Ik stel het maken van mijn website steeds uit, maar nu is het echt tijd! Let's do it!

Dreams don't work
unless you do!

Website Bootcamp
YES, you got this!

Droom je ook van een eigen website die perfect werkt en er goed uit ziet? Maar heb je niet zo veel tijd, technische kennis en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? We’ve got you covered! Met de Website Tweedaagse veranderen we jouw dromen in een concreet uitvoerbaar plan. 

Tijdens de workshop ga je in een gezellige groepje van maximaal 8 ondernemers twee dagen gefocust aan de slag om jouw persoonlijke website te ontwerpen én te maken. Een site die geheel is afgestemd op jouw wensen én huisstijl (YES!). 

Van begin tot eind wordt je hierin begeleid door mij. Daarnaast leer je hoe je zelf jouw website kunt beheren, wel zo handig!

Wat gaan we doen?
Het programma

Het website plan

Voor we beginnen aan de website tweedaagse gaan we werken aan jouw persoonlijke website plan. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek. Wanneer je hier de tijd voor neemt zul je er veel steun aan hebben tijdens de workshop.

Branding & Basics

We beginnen met een korte voorstelronde. Hierna gaan we werken aan jouw persoonlijke brandboard. Vervolgens leer je de basis van WordPress en het template and pagebuilder waarmee we werken. We maken een begin aan jouw website.

Content & Structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website wil hebben staan. Welke pagina's je nodig hebt en hoe je deze pagina's vervolgens zinvol indeelt. Daarnaast maak je een begin aan jouw website teksten en verzamel je het nodige beeldmateriaal.

Layout

Vervolgens werken we verder aan jou website en focussen we dit keer meer op de layout. Dit doen we aan de hand van jouw brandboard. Je kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat de website precies gaat uitstralen waar jij voor staat. #huisstijlproof!

Invulling & Extra's

Op de laatste dag zorgen we dat jouw website echt mooi en praktisch wordt.
Daarnaast voegen we nog wat extra functionaliteiten toe aan je website, waaronder een contactformulier. We sluiten de tweedaagse af met een korte showroom en een smile! 🙂

Q&A

Aan het eind van de cursus plan ik nog een Q&A waarin ik nog rustig je laatste vragen goed kan beantwoorden. Daarnaast loop ik dan nog door je website heen en geef ik hier en daar nog een paar persoonlijke tips waarmee je nog meer uit je website haalt.

Jouw bedrijfswebsite
wordt een feestje!

Check, check
Dubbelcheck

In twee dagen online!

Na twee dagen knallen heb je ook wat! Je eigen website, zonder probleem online.

Advies en begeleiding

Stel met een gerust hart al je vragen er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht!

Persoonlijk brandboard

Om je te helpen bij het ontwerp, maken we samen een brandboard van jouw huisstijl.

Effectieve website

De website maken we in WordPress en wordt gebruiksvriendelijk en veilig!

Geen technisch gedoe

Geloof me, om een goede website te maken heb jij echt geen technische kennis nodig!

Duidelijke uitleg

De workshop wordt geleid door een ervaren docente die jou stap voor stap meeneemt.

Toegang tot mijn toolbox

Je krijgt toegang tot mijn geheime box van tools die we gaan gebruiken (t.w.v. 600 euro).

Lunch, koffie/thee, snacks!

Er staat altijd koffie/thee voor je klaar met een lekkere snack en 3x een verse lunch!

Gezellige sfeer

Werken in een kleine groep van ongeveer 8 gelijkgestemde ondernemers, super gezellig!

Wil jij een website?
Make it happen!

Tweedaagse Bootcamp

Bouw je eigen website in 2 dagen!
€2197
1297
 • 2 Dagen samen werken aan jouw droomwebsite.
 • Het ultieme website plan werkboek
 • Een persoonlijk brandboard voor jouw website
 • Basic WordPress training
 • Mijn favoriete WordPress thema en plugin(s)
 • Koffie/thee, snacks en 2x een verse lunch
 • Veel persoonlijke aandacht en tips!

Ik geef de workshops met heel veel liefde en passie!

Wie ben ik?
Lisette Pool

Ik ben Lisette Pool (25), informatiekundige (Msc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze vrouwen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt. 

Websites maken zie ik als een creatief spel. Wanneer je de regels kent en via een duidelijke structuur te werk gaat, heb je in NO TIME een top website in de lucht. Je zult zien dat het keer op keer zal werken. Tijdens deze workshops leer ik je daar meer over en ontdek je hoe je dat zelf kan toepassen in jouw website. 

Is dit wat voor jou?
Meld je dan snel aan!

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Nee, je krijgt een basis training van WordPress op dag 1, waarin je precies leert wat je nodig gaat hebben.

Ja, zeker. Tijdens de cursus werken we op een visuele manier toe naar jouw website. Je hoeft niets te programmeren of te coderen. Kom je toch ergens niet uit, zit ik letterlijk naast je om je te helpen!

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw inschrijving per e-mail en krijg je alvast een opdracht die je voorafgaand de driedaagse voltooid, zodat je tijdens de driedaagse echt kan knallen! 

In drie dagen tijd leer ik je hoe je zelf een website bouwt in WordPress vanaf mijn Girlboss Home in Hoofddorp. Na afloop ga je naar huis met jouw zelfgemaakte girlboss website!

Tijdens de tweedaagse gaan we echt in volle focus aan de slag met jouw website. Jij weet het beste wat bij jou past, je maakt sneller beslissingen en krijgt direct waardevolle tips en feedback van mij.

En zelf een website maken is natuurlijk veel goedkoper dan er een laten bouwen!

Het is handig als je al een idee hebt voor jouw website doel, teksten en huisstijl. Aan de hand van mijn ultieme website plan werkboek krijg je hier een idee van.  

Tijdens de driedaagse website workshop neem je jouw eigen laptop mee.

Ook heb je een eigen domeinnaam en hosting nodig. Tijdens de workshop op dag 1 gaan we deze registreren en koppelen, we werken hierbij met Versio. De kosten hiervoor zijn niet hoog, maar zijn niet inbegrepen in deze workshop.

De website maak je geheel in overeenstemming met jouw wensen en huisstijl. Hij wordt gebruiksvriendelijk zowel voor laptops, tablets en smartphones. 

Let op,  in deze workshop richten we ons niet op het bouwen van een webshop!

Zeker, neem even contact met mij op als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Klaar om aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan!