Website Masterplan

Maak in 5 stappen het ultieme plan voor jouw droomwebsite!

Lisette Pool

Het online programma waarmee je in 5 modules een super plan voor jouw website ontwikkeld!

** Want, voor het geval dat niemand je het vandaag heeft verteld: je bedrijf is prachtig en zou door meer mensen gezien moeten worden, ook online!

Het is tijd om een plan te maken voor jouw droomwebsite, en ik ga je helpen!

Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten naar de realisatie van dé website waarop jij jezelf en jouw bedrijf kunt presenteren? Een website die compleet voldoet aan jouw wensen en echt bij jou past?

Met deze online cursus ga je een compleet plan maken voor deze website. Ik neem je mee in mijn 5-delige stappenplan en geef je de tools die je nodig hebt om een goed concept voor jouw droomwebsite te lanceren.

Deze cursus is voor jou als

 • Je erover denkt om een website te laten bouwen of dit zelf wilt gaan doen en je op zoek bent naar een handig en compleet stappenplan om dit in goede banen te leiden.
 • Je al een website hebt, maar hier eigenlijk niet helemaal tevreden over bent. Je hebt het gevoel dat het nog niet de goede uitstraling heeft en echt bij je past. Terug naar de tekentafel!
 • Je het al een tijd op je to-do list hebt staan om aan je website te werken of hierover na te denken, maar steeds stel je het uit. Nu is het echt tijd.
 • Je jouw droomwebsite nog niet helder hebt. Welke kleuren ga je gebruiken, welke lettertypes, welke domeinnaam kies je, welke hosting is goed, wat komt er überhaupt op je website te staan en nog meer twijfels. Je wilt hier graag duidelijkheid over krijgen.

A goal without a plan is just a wish.

Gun jezelf echt een moment de tijd en de tools die ik je aanrijk om ook echt aan deze droom te werken. Een goed plan voor je website is echt de basis voor online succes!

Maak een vliegende start
Met jouw websiteplan!

Beeld je eens in . . .  dat je volledig duidelijkheid hebt over jouw gehele website. Je weet precies wat de huisstijl wordt, welke pagina’s je nodig hebt, hoe je jezelf gaat presenteren en meer. . . Kortom, je hebt het hele plan in handen waarmee jij de online wereld kan veroveren!

Tijdens deze online cursus leer ik je stap voor stap hoe je een goed plan maakt voor jouw website aan de hand van fijne (en gezellige) video-lessen en opdrachten. Je zult zien dat je met mijn methode al snel een goed beeld krijgt van wat je eigenlijk wilt, ik gebruik deze methode zelf ook bij mijn klanten. Een goed begin is nou eenmaal het halve werk. Als je weet waar je naartoe werkt zal je er sneller komen!

Wat gaan we doen?
5 modules

Het ultieme fundament

We gaan in deze module de eerste stap zetten om jouw persoonlijke website idee helemaal uit te werken. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek.

Inspiratie opdoen

Je doet inspiratie op voor jouw site. Met mijn methode kom je erachter wat je mooi vind, en wat juist niet. We kijken hierbij naar de inhoud en het visuele aspect.

Website branding

Je maak keuzes voor je huisstijl. Je ontwerpt je eigen brand board en kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat jouw website gaat uitstralen waar jij voor staat.

pagina's & Structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website gaat zetten wat betreft content. Net als welke pagina's je nodig hebt en hoe je deze logisch kan indelen.

Content maken

Je maakt alvast een begin aan de teksten voor op jouw website. Daarnaast verzamel je beeldmateriaal. Ook hierover ga ik super veel tips met je delen!

Bonus: Hoe verder?

Als bonus deel ik mijn tips over het kiezen van een goede domeinnaam. Ook vertel ik je welke hostingaanbieders ik fijn vind en hoe je dit allemaal regelt!

Wat je uit deze cursus haalt...
Check it out...

Je krijgt heel veel inzicht in jezelf, je bedrijf en natuurlijk jouw droomwebsite.

Je ontdekt wat jij gaat uitstralen en hoe je dit kan vertalen in jouw website.

Je krijgt een goed beeld van wat erbij komt kijken als je een website maakt.

Een goede stok achter de deur om een begin te maken aan jouw website.

Heel veel waardevolle content die je stap voor stap verder helpt.

Je zit vol met ideeën en inspiratie voor jouw droomwebsite.

Je ontdekt jouw eigen stijl en weet hoe jouw website eruit komt te zien.

Je krijgt tips voor het schrijven van webteksten en past ze gelijk toe.

Je hebt de structuur van jouw website helemaal duidelijk.

Je hebt een heel concreet plan waarmee je jouw website kunt maken.

Ben je er klaar voor om de eerste stap te zetten?

Dit klinkt allemaal super!

Wat gaat het me kosten?

Het Website Masterplan programma is een stap-voor-stap methode dat je helpt bij het maken van een fantastisch plan voor jouw website. Zie het als een soort roadmap, of een soort A-Z overzicht van dingen die je nodig hebt of moet bedenken voordat je een website gaat bouwen. Ik neem je mee in elke stap en deel mijn vele tips en ervaringen die ik door de jaren heen heb opgebouwd. Hiermee kan jouw droomwebsite echt werkelijkheid gaan worden!

Website Masterplan

147,-
 • Twee maanden toegang tot de online academy
 • Vijf cursusmodules vol tips en tricks
 • Het super dikke masterplan werkboek, tjokvol met handige tips en opdrachten.
 • Vijf mega waardevolle videolessen
 • Ruimte om vragen te stellen in de Q&A
 • Gratis bonusles over het regelen van een domein en hosting
 • Super veel tips om jouw droomwebsite van de grond te krijgen!

Wil jij een website?
Make it happen!

Waarom leren van Lisette Pool?

Ik ben Lisette Pool (26), informatiekundige (MSc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze mensen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt, en dat ben ik! 

Naast dat ik mijn eigen business run ben ik ook docent Online aan de Hogeschool Saxion. Ik heb veel ervaring met lesgeven en weet op een toegankelijke manier jouw kennis op te krikken! 

Ik geef de cursus met heel veel liefde en passie!

Schrijf je snel in,
de deuren zijn nu (nog) open!

De cursus start op maandag 6 januari 2020. 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw inschrijving per e-mail en krijg je toegang tot de online academy. Hier staat het lesmateriaal voor je klaar.

Als je de cursus koopt krijg je direct een pdf-document dat je kan downloaden, hierin staat alle informatie die je nodig hebt om een account aan te maken bij de academy!

Ben je bang dat je misschien niet genoeg tijd hebt deze week, heb dan geen zorgen. De lessen blijven één maand lang toegankelijk. Je kunt de lessen dus op je gemak bekijken en jouw eigen tijdsschema bepalen. 

Het goede nieuws is dat deze cursus geschikt is voor iedereen die er klaar voor is om met zijn of haar droomwebsite aan de gang te gaan. Het maakt hierbij niet uit waarover jouw website gaat of welke diensten of producten je aanbiedt.

Dit zal voor iedereen net wat anders zijn. Het is een cursus die je op je eigen tempo kan volgen. Als je de cursus in één week af wilt hebben, dan ben je er elke dag ongeveer een uur mee bezig. Maar neem vooral een pauze op de wat drukkere dagen, of bekijk een les opnieuw als je dat prettig vindt!

Ja, deze cursus is echt iets voor mij!

Scroll naar top