1470399607_Illustration.png

Website Masterplan

Lisette Pool

Maak in 5 stappen het ultieme plan voor jouw droomwebsite. Hiermee geef jij jouw website een kickstart!

Are you ready?

Beeld je het eens in...

Je hebt dé tools in handen waarmee je een heel concreet plan maakt voor de website. Hiermee verover je de online wereld! 

Je weet wie je bent als bedrijf en hebt een duidelijke visie. Hoe je dit kunt uitstralen op jouw website en daarmee jouw ideale klant aantrekt is voor jouw geen geheimen!

Je hebt stap-voor-stap tutorials over alle beslissingen die je gaat maken voor jouw website. Hiermee kan je jouw site vol vertrouwen en zonder verwarring (laten) bouwen.

De huisstijl voor je website is helemaal duidelijk. Je welke pagina’s er komen evenals de opbouw. De content staat en je weet hoe je website eruit gaat zien

A goal without a plan is just a wish.

In een ideale wereld, stromen potentiële klanten binnen op jouw website via Google, Facebook en Instagram (zeer 2020!) En deze website bezoekers zijn zo blij verrast met wat ze zien! Het is helemaal wat bij hun past.

Je closed elke deal met klanten die geen seconde met hun mooie wimpers knipperen als ze naar de prijzen op je website kijken.

Bij gevolg stromen de aanvragen voor jouw producten en diensten binnen en staar je met tranen in je ogen naar je scherm. 

Wat een website al niet allemaal mogelijk kan maken. Je kunt je klanten geven wat ze willen. En je bent helemaal dol op jouw droombaan!

 

Maar even eerlijk, dat gebeurd momenteel nog niet…

Wellicht heb je nog geen website of heb je er eentje die niet voor je werkt. Het is tijd om daar verandering in te brengen en jouw online aanwezigheid, branding en klanten ervaring een boost te geven.  Hup naar de tekentafel!

Gun jezelf echt een moment de tijd en de tools die ik je aan rijk om ook echt aan deze droom te werken. Een goed plan voor je website is echt de basis voor online succes! Hiermee ga jij er zeker komen.

Het goede nieuws is dat je het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken, ik help je er gewoon bij!

Waarom zou je het zelf doen als we het ook samen kunnen doen?

Hi, ik ben Lisette. Ik ben de ontwerper van het Website Masterplan Programma.

Ik heb het programma gemaakt voor ondernemers zoals jij die zichzelf online willen presenteren. Want ook ik was ooit op het punt waarbij ik geen idee had wat ik aan het doen was toen ik mijn eerste websites in elkaar knutselde. Momenteel is dat wel anders. 

Nu kun je direct inzicht krijgen in mijn 5-delige website ontwerpmethode. Hiermee geef je jouw website een kickstart!

Het Website Masterplan is een compleet, 5-delig stappenplan voor het ontwerpen van een nieuwe website waarmee jij jouw droomkanten aantrekt!

Je krijgt heel veel inzicht in jezelf, je bedrijf en natuurlijk jouw droomwebsite.

Je ontdekt wat jij gaat uitstralen en hoe je dit kan vertalen in jouw website. Jouw huisstijl en branding wordt top!

Je hebt de structuur van jouw website helemaal helder.

Je krijgt tips voor het schrijven van webteksten en past ze gelijk toe bij het maken van de content.

Je krijgt een goed beeld van wat erbij komt kijken als je een website maakt. Belangrijke keuzes maak je voor je bouwt!

Maak een vliegende start
Met jouw websiteplan!

Tijdens de online cursus Website Masterplan leer ik je stap voor stap hoe je een goed plan maakt voor jouw website aan de hand van fijne (en gezellige) lessen en opdrachten. Ik beloof je de tools te geven die je nodig hebt om een goed concept voor jouw droomwebsite te lanceren

Je zult zien dat je met mijn methode al snel een goed beeld krijgt van wat je eigenlijk wilt, ik gebruik deze methode zelf ook. Een goed begin is nou eenmaal het halve werk. Het ultieme website Masterplan geeft richting, en als je weet waar je naartoe wilt dan zul je er sneller komen!

De cursus start over...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Vijf modules

Wat gaan we doen?

1470399662_Marketing.png

Module 1

Het ultieme fundament

We gaan in deze module de eerste stap zetten om jouw persoonlijke website idee helemaal uit te werken. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek.​

Module 2

Inspiratie opdoen

Je doet inspiratie op voor jouw site. Met mijn methode kom je erachter wat je mooi vind, en wat juist niet. We kijken hierbij naar de inhoud en het visuele aspect.​
1470399671_SEO.png
1470399656_Branding.png

Module 3

Website Branding

Je maak keuzes voor je huisstijl. Je ontwerpt je eigen brand board en kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat jouw website gaat uitstralen waar jij voor staat. ​

Module 4

Pagina's en Structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website gaat zetten wat betreft content. Net als welke pagina’s je nodig hebt en hoe je deze logisch kan indelen.​

1470399594_Web_Design.png
1470399607_Illustration.png

Module 5

Content Maken

Je maakt alvast een begin aan de teksten voor op jouw website. Daarnaast verzamel je beeldmateriaal. Ook hierover ga ik super veel tips met je delen!​

Wauw dit klinkt geweldig!

Wat is de investering?

Het Website Masterplan programma is een stap-voor-stap methode dat je helpt bij het maken van een fantastisch plan voor jouw website. 

Zie het als een soort roadmap, of een soort A-Z overzicht van dingen die je nodig hebt of moet bedenken voordat je een website gaat bouwen. 

Ik neem je mee in elke stap en deel mijn vele tips en ervaringen die ik door de jaren heen heb opgebouwd. Hiermee kan jouw droomwebsite echt werkelijkheid gaan worden!

Dit is een cursus waarbij je de investering in no-time hebt terugverdient wanneer je website online staat.

Lijkt dit je ook leuk? Schrijf je dan snel in door op de aanmeld-knop te klikken. 

Website Masterplan

147
  • Levenslange toegang tot de academie
  • Vijf cursusmodules vol tips en tricks
  • Het ultieme masterplan werkboek
  • Ruimte om vragen te stellen in de Q&A
  • Mega veel handige opdrachten
  • De cursus start op 1 april 2020

Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Waarom leren van Lisette Pool?

Ik ben Lisette Pool (26), informatiekundige (MSc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze mensen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt, en dat ben ik! 

Naast dat ik mijn eigen business run ben ik ook docent Online aan de Hogeschool Saxion. Ik heb veel ervaring met lesgeven en weet op een toegankelijke manier jouw kennis op te krikken! 

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw inschrijving per e-mail en krijg je toegang tot de online academy. Hier staat het lesmateriaal voor je klaar.

Als je de cursus koopt krijg je direct een pdf-document dat je kan downloaden, hierin staat alle informatie die je nodig hebt om een account aan te maken bij de academy!

Ben je bang dat je misschien niet genoeg tijd hebt deze week, heb dan geen zorgen. De lessen blijven levenslang toegankelijk. Je kunt de lessen dus op je gemak bekijken en jouw eigen tijdsschema bepalen. 

Het goede nieuws is dat deze cursus geschikt is voor iedereen die er klaar voor is om met zijn of haar droomwebsite aan de gang te gaan. Het maakt hierbij niet uit waarover jouw website gaat of welke diensten of producten je aanbiedt.

Dit zal voor iedereen net wat anders zijn. Het is een cursus die je op je eigen tempo kan volgen. Als je de cursus in één week af wilt hebben, dan ben je er elke dag ongeveer een uur mee bezig. Maar neem vooral een pauze op de wat drukkere dagen, of bekijk een les opnieuw als je dat prettig vindt!

Ik geef de cursus met liefde en passie!

Scroll naar top