Website Tweedaagse
Cursus website bouwen

Leer alles wat je nodig hebt om jouw droomwebsite te maken

8 'problemen' van ondernemers
Herken jij ze?

 • Je wil de volledige controle houden over mijn website en niet afhankelijk zijn van een websitebouwer.
 • Je wilt graag een website, maar ben niet zo technisch en weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik ben opzoek naar een unieke website die echt bij mij en mijn bedrijf past.
 • Ik wil een website die toekomstbestendig is en makkelijk aangepast kan worden.
 • Je hebt zin om online te ondernemen, maar met jouw huidge website gaat dat niet lukken!
 • Ik stel het maken van mijn website steeds uit, maar nu is het echt tijd! Het is een goede stok achter de deur.

Zelf een website maken
You got this!

Droom je ook van een eigen website die perfect werkt en er goed uit ziet? Maar heb je niet zo veel tijd, technische kennis en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? We’ve got you covered! Met de Website Tweedaagse veranderen we jouw dromen in een concreet uitvoerbaar plan.

Tijdens de workshop ga je in een gezellige groepje van maximaal 10 ondernemers twee dagen gefocust aan de slag om jouw persoonlijke website te ontwerpen én te maken. Een site die geheel is afgestemd op jouw wensen én huisstijl (YES!).

Van begin tot eind wordt je hierin begeleid door mij. Daarnaast leer je hoe je zelf jouw website kunt beheren, wel zo handig!

Wat gaan we doen?
Het programma

Het website plan

Voor we beginnen aan de website cursus gaan we werken aan jouw persoonlijke ultieme website plan. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek. Wanneer je hier de tijd voor neemt zul je er veel steun aan hebben gedurende het hele websiteprogramma!

Branding & Basics

Vervolgens zullen we gaan werken aan jouw persoonlijke brandboard die jou houvast geeft bij het designen van jouw site! Vervolgens leer je de basis van WordPress en het template and pagebuilder waarmee we werken. We maken een begin aan jouw website.

Content & Structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website wil hebben staan. Welke pagina's je nodig hebt en hoe je deze pagina's vervolgens zinvol indeelt. Daarnaast maak je een begin aan jouw website teksten en verzamel je het nodige beeldmateriaal.

Layout

Vervolgens werken we verder aan jouw website en focussen we dit keer meer op de layout. Dit doen we aan de hand van jouw brandboard. Je kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat de website precies gaat uitstralen waar jij voor staat. #huisstijlproof!

Invulling & Extra's

Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat jouw website echt mooi en praktisch wordt. Hiervoor heb ik heel veel tips die je direct kan toepassen! Ook voegen we nog wat extra functionaliteiten toe aan jouw website, waaronder ook een mooi contactformulier.

Q&A

Aan het eind van de cursus plan ik nog een Q&A waarin ik nog rustig je laatste vragen goed kan beantwoorden. Daarnaast loop ik dan nog door je website heen en geef ik hier en daar nog een paar persoonlijke tips waarmee je nog meer uit je website haalt.

Jouw bedrijfswebsite
wordt een feestje!

Check, check
Dubbelcheck

In 2 dagen ben je online!

Na twee dagen knallen heb je ook wat! Je eigen website staat online.

Advies en begeleiding

Stel gerust al je vragen er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht!

Persoonlijk brandboard

Je maakt een brandboard en vertaalt dit naar de huisstijl van jouw site.

Moderene en veilige website

Jouw WordPress site wordt gebruiksvriendelijk, modern en veilig!

Geen technisch gedoe

Om een goede website te maken heb jij echt geen technische kennis nodig!

Toegang tot mijn toolbox

Je krijgt toegang tot mijn geheime box van plugins en andere handigheden.

Rustige en duidelijke uitleg

Je krijgt uitleg van een ervaren docente die jou stap voor stap meeneemt.

Consult van 30 minuten

Online consult van 30 minuten, waarin jij extra persoonlijke tips krijgt!

Cursusinformatie

Cursusdata & tijden

Deze cursus duurt twee dagen van  10:00 uur – 16:00 uur en vind plaats op de volgende data.

De eerst volgende cursus vind plaats op:  zaterdag 16 en zondag 17 November 2019

Locatie

De cursus vind plaats in mijn workspace in Nordhorn. Dit ligt net over de Duitse grens en is te bereiken met zowel de auto als het openbaarvervoer. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je het volledige adres. 

Website 2-daagse

1479
 • Twee cursusdagen vol tips en tricks voor je website
 • Jouw eigen droomwebsite online!
 • Veel handige oefeningen en opdrachten
 • Ruimte om al jouw vragen te stellen
 • Lekkere lunch, koffie, thee & snacks.
 • En nog wat leuke extra's!

Wil jij een website?
Make it happen!

Wie ben ik?
Lisette Pool

Ik ben Lisette Pool (26), informatiekundige (MSc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze mensen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt. 

Websites maken zie ik als een creatief spel. Wanneer je de regels kent en via een duidelijke structuur te werk gaat, heb je in NO TIME een top website in de lucht. Je zult zien dat het keer op keer zal werken. Tijdens deze workshops leer ik je daar meer over en ontdek je hoe je dat zelf kan toepassen in jouw website. 

Ik geef de cursus met heel veel liefde en passie!

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Nee, je krijgt een basistraining van WordPress, waarin je precies leert wat je nodig gaat hebben.

Jazeker. Tijdens de cursus werken we op een visuele manier toe naar jouw website. Je hoeft niets te programmeren of te coderen. Kom je toch ergens niet uit, zit ik letterlijk naast je om je te helpen!

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw inschrijving per e-mail, wanneer ik de betaling heb ontvangen geef ik je meer informatie over de cursuslocatie etc.

In twee dagen tijd leer ik je hoe je zelf een website bouwt in WordPress en gaan we daar ook samen mee aan de slag. Na afloop heb je dus zelf een website gebouwd!

Het is handig als je al een idee hebt voor jouw website doel, teksten en huisstijl. Aan de hand van mijn ultieme website plan werkboek krijg je hier een idee van.  

Ook heb je een eigen domeinnaam en hosting nodig. Tijdens de workshop op dag 1 gaan we deze registreren en koppelen, we werken hierbij met Versio. De kosten hiervoor zijn niet hoog, maar zijn niet inbegrepen in deze workshop.

De website maak je geheel in overeenstemming met jouw wensen en huisstijl. Hij wordt gebruiksvriendelijk zowel voor laptops, tablets en smartphones. 

Let op,  in deze workshop richten we ons niet op het bouwen van een webshop!

Zie ik jou tijdens deze workshop?

Scroll naar top