Website Tweedaagse
zomercursus website bouwen

Leer alles wat je nodig hebt om jouw droomwebsite te maken

6 gedachten van ondernemers
Herken jij ze?

 • Ik wil graag een website, maar ben niet zo technisch en weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik heb het te druk met mijn business om zelf uit te vinden hoe ik een website bouw.
 • Ik wil de volledige controle houden over mijn website en niet afhankelijk zijn van een websitebouwer.
 • Ik wil een website die toekomstbestendig is en makkelijk aangepast kan worden.
 • Het laten bouwen van een website is erg kostbaar. Ik wil niet te veel geld kwijt zijn aan een goede website.
 • Ik stel het maken van mijn website steeds uit, maar nu is het echt tijd! Let's do it!

Zelf een website maken
You got this!

Droom je ook van een eigen website die perfect werkt en er goed uit ziet? Maar heb je niet zo veel tijd, technische kennis en weet je niet zo goed waar je moet beginnen? We’ve got you covered! Met de Website Tweedaagse veranderen we jouw dromen in een concreet uitvoerbaar plan.

Tijdens de workshop ga je in een gezellige groepje van maximaal 10 ondernemers twee dagen gefocust aan de slag om jouw persoonlijke website te ontwerpen én te maken. Een site die geheel is afgestemd op jouw wensen én huisstijl (YES!).

Van begin tot eind wordt je hierin begeleid door mij. Daarnaast leer je hoe je zelf jouw website kunt beheren, wel zo handig!

Wat gaan we doen?
Het programma

Het website plan

Voor we beginnen aan de website cursus gaan we werken aan jouw persoonlijke ultieme website plan. We werken hiernaartoe aan de hand van mijn werkboek. Wanneer je hier de tijd voor neemt zul je er veel steun aan hebben gedurende het hele websiteprogramma!

Branding & Basics

Vervolgens zullen we gaan werken aan jouw persoonlijke brandboard die jou houvast geeft bij het designen van jouw site! Vervolgens leer je de basis van WordPress en het template and pagebuilder waarmee we werken. We maken een begin aan jouw website.

Content & Structuur

Je krijgt meer duidelijkheid over wat je precies op je website wil hebben staan. Welke pagina's je nodig hebt en hoe je deze pagina's vervolgens zinvol indeelt. Daarnaast maak je een begin aan jouw website teksten en verzamel je het nodige beeldmateriaal.

Layout

Vervolgens werken we verder aan jouw website en focussen we dit keer meer op de layout. Dit doen we aan de hand van jouw brandboard. Je kiest je favoriete lettertypes en kleuren uit, zodat de website precies gaat uitstralen waar jij voor staat. #huisstijlproof!

Invulling & Extra's

Nu is het tijd om ervoor te zorgen dat jouw website echt mooi en praktisch wordt. Hiervoor heb ik heel veel tips die je direct kan toepassen! Ook voegen we nog wat extra functionaliteiten toe aan jouw website, waaronder ook een mooi contactformulier.

Q&A

Aan het eind van de cursus plan ik nog een Q&A waarin ik nog rustig je laatste vragen goed kan beantwoorden. Daarnaast loop ik dan nog door je website heen en geef ik hier en daar nog een paar persoonlijke tips waarmee je nog meer uit je website haalt.

Jouw bedrijfswebsite
wordt een feestje!

Check, check
Dubbelcheck

In 2 dagen online!

Na twee dagen knallen heb je ook wat! Je eigen website, zonder probleem online.

Advies en begeleiding

Stel met een gerust hart al je vragen er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht!

Persoonlijk brandboard

Om je te helpen bij het ontwerp, maak je een brandboard van jouw huisstijl.

Effectieve website

De website maken we in WordPress en wordt gebruiksvriendelijk en veilig!

Geen technisch gedoe

Om een goede website te maken heb jij echt geen technische kennis nodig!

Duidelijke uitleg

Je krijgt uitleg van een ervaren docente die jou stap voor stap meeneemt.

Toegang tot mijn toolbox

Je krijgt toegang tot mijn geheime box van tools die we gaan gebruiken. Yes!!

Consult van 30 minuten

Een online consult van 30 minuten, waarin jij nog meer persoonlijke tips krijgt!

Gemaakt met liefde

De cursus is met heel veel liefde gemaakt om jou zo goed mogelijk verder te helpen.

Wil jij een website?
Make it happen!

We werken tijdelijk met een introductieprijs om dat dit een nieuwe cursus betreft. Hierna gaan de prijzen omhoog. Doe er voor nu je voordeel mee! 🙂

Website 2-daagse

€979 597
 • Twee cursusdagen vol tips en tricks voor je website
 • Jouw eigen droomwebsite online!
 • Veel handige oefeningen en opdrachten
 • Ruimte om al jouw vragen te stellen
 • Lekkere lunch, koffie, thee & snacks.
 • En nog wat leuke extra's!
ACTIE!

Cursusinformatie

Locatie

De cursus vind plaats in onze home-office in Nordhorn. Dit ligt vlak over de grens in Duitsland. Ongeveer ter hoogte van Enschede. Het is te bereiken met zowel de auto als het openbaarvervoer. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je het volledige adres. 

Cursusdata & tijden

Deze cursus duurt twee dagen staat geplant op zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2019. Een cursus dag begint ’s ochtends om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Hierin zit ook de lunch. Mocht je de cursus wel willen doen maar niet beschikbaar zijn, stuur me dan een mail, we kunnen dan kijken wat we kunnen regelen. 

Wie ben ik?
Lisette Pool

Ik ben Lisette Pool (25), informatiekundige (MSc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze mensen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt. 

Websites maken zie ik als een creatief spel. Wanneer je de regels kent en via een duidelijke structuur te werk gaat, heb je in NO TIME een top website in de lucht. Je zult zien dat het keer op keer zal werken. Tijdens deze workshops leer ik je daar meer over en ontdek je hoe je dat zelf kan toepassen in jouw website. 

Ik geef de cursus met heel veel liefde en passie!

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Nee, je krijgt een basistraining van WordPress, waarin je precies leert wat je nodig gaat hebben.

Jazeker. Tijdens de cursus werken we op een visuele manier toe naar jouw website. Je hoeft niets te programmeren of te coderen. Kom je toch ergens niet uit, zit ik letterlijk naast je om je te helpen!

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw inschrijving per e-mail, wanneer ik de betaling heb ontvangen geef ik je meer informatie over de cursuslocatie etc.

In twee dagen tijd leer ik je hoe je zelf een website bouwt in WordPress en gaan we daar ook samen mee aan de slag. Na afloop heb je dus zelf een website gebouwd!

Het is handig als je al een idee hebt voor jouw website doel, teksten en huisstijl. Aan de hand van mijn ultieme website plan werkboek krijg je hier een idee van.  

Ook heb je een eigen domeinnaam en hosting nodig. Tijdens de workshop op dag 1 gaan we deze registreren en koppelen, we werken hierbij met Versio. De kosten hiervoor zijn niet hoog, maar zijn niet inbegrepen in deze workshop.

De website maak je geheel in overeenstemming met jouw wensen en huisstijl. Hij wordt gebruiksvriendelijk zowel voor laptops, tablets en smartphones. 

Let op,  in deze workshop richten we ons niet op het bouwen van een webshop!

Zie ik jou tijdens deze workshop?