1470399594_Web_Design.png

Website VIP Dag

Lisette Pool

Maak jouw eigen website met WordPress tijdens de één op één  Website VIP Dag. Een dag lang werken we samen in volle focus aan jouw droomwebsite. 

Are you ready?

Beeld je het eens in...

Je hebt zin in het ondernemerschap en met jouw website gaat het jouw zeker lukken om klanten te scoren!

Je hebt een unieke website die precies past bij jouw bedrijf. En je kan met trots zeggen dat je hem zelf hebt gemaakt! 

Als jouw bedrijf groeit, dan groeit jouw website gewoon mee. Je kunt alle content gemakkelijk zelf aanpassen. Toekomst bestendig dus!

Je hebt de volledige controle over jouw eigen website en bent niet langer afhankelijk van een website bouwer. Dat scheelt ook in de kosten! 

Realiseer jouw droomwebsite in één dag, met mijn hulp!

Droom je ook van die perfecte toekomst bestendige website? Een website die helemaal voldoet aan jouw wensen én werkt als de magneet waarmee jij jouw ideale klant binnenhaalt.

Neem jouw dromen serieus en ga aan de slag met die website zodat potentiële klanten via deze weg kennis met je kunnen maken!

 

Tijdens de Website VIP Dag veranderen we jouw dromen in werkelijkheid. In één dag ga je van niets naar iets. Je komt binnen met een idee en gaat naar huis met jouw droomwebsite, of een deel daarvan. Dit is afhankelijk van wat je voor ogen hebt.

Gun jezelf deze unieke kans om samen met mij aan jouw droom te werken. Ben jij er klaar voor?

 

Laten we samen jouw website maken!

Hi, ik ben Lisette. Ik ben jouw begeleider tijdens de Website VIP Dag.

Ik heb het Website VIP Dag bedacht voor ondernemers zoals jij die hun bedrijf op een aantrekkelijke manier willen presenteren op het internet. 

Ik ben een ervaren designer en webdeveloper en ik vind het geweldig leuk om jou te helpen bij het maken van een krachtige website. Een waarmee jij online zichtbaar wordt, een website die echt bij jou past en waarmee je happy bent!

Nu kun je tijdens de Website VIP Dag  1-op-1 samen met mij werken aan jouw website. 

Ben je er klaar om dé website waarvan je altijd al droomde te maken, in één dag? ​

In korte tijd een super zichtbaar resultaat! Je begint met niets en gaat naar huis met een prachtige website.

Je ontdekt wie je bent, wat je wilt uitstralen en hoe je dit kan vertalen in jouw website.

Je hebt een dag mijn volledige aandacht, je krijgt persoonlijk advies en super veel waardevolle tips.

Je leert hoe je jouw website zelf kunt aanpassen en onderhouden. Dat is wel zo handig!

Bouw jouw eigen website tijdens de privé workshop...

De Website VIP Dag staat helemaal in het teken van jou, jouw bedrijf en de spik splinter nieuwe website waar je aan het eind van de dag mee naar huis gaat.

Één dag lang gefocust aan de slag om jouw persoonlijke website te maken. Een site die geheel is afgestemd op jouw wensen én huisstijl (YES!).

Je denkt nu misschien dat dit onmogelijk is, aangezien het laten bouwen van een website door een bedrijf vaak maanden kan duren.. 

Echter zul je ervaren dat je enorm ver kunt komen in een dag met mij aan jouw zijde! “Alles wat ze aanraakt verandert in goud” is wel eens geroepen.

Website VIP Programma

Zo gaat het in zijn werk...

Het programma...

Tijdens de dag

Op de dag zelf gaan we lekker aan de slag met jouw droomwebsite. Het is een praktisch ingerichte dag waarbij ik alle aandacht heb voor jou en je dus ook heel veel persoonlijk advies kan geven.  

Vooraf bespreken we wat je graag zou willen bereiken op deze dag. Ik leer je hoe je werkt met WordPress en help je bij het opzetten van jouw website.

Aan het eind van deze dag is jouw website up en running. En heb je zelf voldoende kennis om jouw website eventueel nog verder aan te passen.

Op de dag zorg ik natuurlijk voor koffie, thee en lekkere snacks. Tussen de middag staat er een overheerlijke lunch op je te wachten. Heb je dieet wensen, geef het dan aan mij door, dan kan ik hier rekening mee houden.​

Wanneer is de workshop?

Datum en tijd prikken

De VIP dagen vinden plaats op een vrijdag, zaterdag of zondag. De VIP dag begint om 9:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Als je je aanmeld neem ik contact met je op zodat we een geschikt moment kunnen inplannen. 

Waar vind de workshop plaats?

Locatie

De VIP dag vind plaats in mijn home office in Nordhorn. Deze stad ligt net over de Duitse grens ter hoogte van Hengelo. Het is zowel met het openbaar vervoer als met de auto te bereiken. Je kunt gratis parkeren. ​

Ben je er klaar voor?

Deze dag is echt iets voor jou als...

Je niet meer onzeker wilt zijn over jouw website en zin hebt om online meer zichtbaar te worden.

Je erover denkt om een website bouwen, maar eigenlijk niet zo goed weet hoe je dit doet. Je vind het fijn om hierin begeleid te worden door een ervaren deskundige.

Je al een website hebt, maar hier eigenlijk niet helemaal tevreden over bent. Tijd voor een frisse start!

Je het fijn vind om één dag in volle focus aan de slag te gaan met jouw website. Je wil hier liever niet maanden lang mee bezig zijn.

Wauw dit klinkt geweldig!

Aanmelden voor het Website VIP Dag

Lijkt het je leuk om een dag samen met mij te werken aan jouw website, meld je dan aan voor de Website VIP Dag. Het is echt een unieke kans om één op één met mij samen te werken aan jouw bedrijfswebsite.

Ik neem na de aanmelding contact met je op zodat we samen een geschikte datum kunnen prikken. De VIP dagen vinden plaats op een vrijdag, zaterdag of zondag. De VIP dag begint om 9:30 uur en duurt tot 16:00 uur.

De VIP dag vind plaats in mijn home office in Nordhorn (DE). Het volledige adres van de locatie ontvang je als de aanmelding voltooid is. 

Let op, er is jaarlijks maar beperkt plek. Dus lijkt dit je leuk, meld je dan snel aan via de aanmeld-knop.

Website VIP Dag

1472,-
  • Een website binnen één dag!
  • Één dag 1-op-1 samenwerken met Lisette
  • Super veel persoonlijk advies
  • Alle vragen stellen die je maar hebt!
  • Een fijne rustige werkplek
  • Koffie, thee, lunch & snacks
  • Uniek kijkje in mijn 'keuken'

Ben je klaar om de eerste stap te zetten?

Waarom leren van Lisette Pool?

Ik ben Lisette Pool (26), informatiekundige (MSc), webdesigner en docent. Ik raak geïnspireerd door ambitieuze mensen die hun dromen achterna gaan en heb besloten dat zelf ook te doen. 

Mijn missie is om andere ondernemers te helpen met het ontwerpen en maken van hun bedrijfswebsite. Zodat ook jij online kan stralen! Ik geloof er echt in dat ook jij zelf een goede website kan maken. Je moet alleen iemand hebben die je daarbij op weg helpt, en dat ben ik! 

Naast dat ik mijn eigen business run ben ik ook docent Online aan de Hogeschool Saxion. Ik heb veel ervaring met lesgeven en weet op een toegankelijke manier jouw kennis op te krikken! 

Veelgestelde vragen
& antwoorden

Het goede nieuws is dat deze VIP dag geschikt is voor iedereen die er klaar voor is om met zijn of haar droomwebsite aan de gang te gaan. Het maakt hierbij niet uit waarover jouw website gaat of welke diensten of producten je aanbiedt.

Nee, je krijgt een basistraining van WordPress, waarin je precies leert wat je nodig gaat hebben.

Jazeker. Tijdens de VIP dag werken we op een visuele manier toe naar jouw website. Je hoeft niets te programmeren of te coderen. Kom je toch ergens niet uit, zit ik letterlijk naast je om je te helpen!

Als jij je inschrijft ontvang je van mij een bevestiging van jouw aanmelding per e-mail, wanneer ik de betaling heb ontvangen geef ik je meer informatie over de cursuslocatie en wat je moet meebrengen en voorbereiden. 

Op de dag zelf gaan we in volle focus aan de slag met het bouwen van jouw website. In een dag kunnen we erg ver komen. Aan het eind ga je naar huis met jouw nieuwe site en weet je hoe je deze zelf verder kunt aanpassen. 

Het is handig als je al een idee hebt voor jouw website doel, teksten en huisstijl. Aan de hand van mijn programma Website Masterplan krijg je hier een goed beeld van.  

Ook heb je een eigen domeinnaam en hosting nodig. Vooraf de VIP-dag geef ik je instructies over het registreren en koppelen van de domeinnaam. We werken hierbij met Versio. De kosten hiervoor zijn niet hoog, maar zijn niet inbegrepen in deze workshop.

Op de VIP dag zelf breng je jouw eigen laptop mee om op te kunnen werken.

De website maak je geheel in overeenstemming met jouw wensen en huisstijl. Hij wordt gebruiksvriendelijk zowel voor laptops, tablets en smartphones. 

Let op: in deze workshop richten we ons niet op het bouwen van een webshop of e-learning platform!

Just do it!

Plan vandaag nog jouw website VIP dag!

Scroll naar top